Torrboll

Är du en torrboll eller inte.

Är du en kommungrå typ som aldrig skrattar för du har aldrig varit med om något du tyckt varit kul? Har du aldrig spelat ett spel eller sett en komedi för att du inte förstår hu någon kan tycka att det är viktigare än att kratta gräsmattan och vika tvätt?
Eller tvärtom, garvar du åt allt och tycker att Fredrik och Filip är det roligaste som finns näst efter att stå och vifta med handkontrollen till WII?
Det här nyttiga testet ger dig svaret på den eviga frågan.
Är du en torrboll kanske du ska bli revisor eller skattejurist. Arbetar du som VD vid på en leksaksfabrik kanske det är dags att säga upp sig?
Om du däremot får noll poäng i vårt test (vilket iofs. är omöjligt, vi bär alla tyvärr på en liten torrboll inom oss) så kanske du ska satsa på att bli spelutvecklare, skriva TV-sketcher eller bli stand-up komiker. Är du redan revisor eller tex. advokat och får noll poäng; Satsa på en ny karriär! Du har hamnat fel!
Om du är torrboll eller inte kan alltså vara avgörande för ditt framtida liv.

För att utröna frågan har vi tillsammans med självutnämnda experter (dvs. vi själva) satt ihop ett test som ger dig svaret på frågan.

Varje månad får en vinnare ett hemlig pris (säger vi bara för att locka så många som möjligt att delta). Ju mer torrboll du är ju mer poäng får du. Minst totalpoäng vinner men priset delas ut till den med flest poäng. Torra människor behöver uppmuntran även om de inte har vett att uppskatta den.

Vågar du testa dig eller är du en torrboll?

JA!   NEJ! Se här hur andra klarat sig »  
Some links in english: Facebook login | Facebook Guide | Rome | Rome Map| New York Map